Vrijwilligerswerk

Hieronder vindt u informatie over vrijwilligerswerk en hoe u daarvoor verzekerd bent.

Ik wil iets doen

Vught voor elkaar

Vught voor elkaar is een online platform waar vraag en aanbod voor onderlinge (buren)hulp en vrijwilligerswerk elkaar kunnen vinden. Vught voor elkaar brengt u in contact met allerlei vormen van vrijwillige inzet. Ofwel: vrijwilligerswerk dat bij u past, zowel wat betreft inhoud als tijdsbesteding.

Ook als u af en toe iets wilt doen, dan bent u bij Vught voor elkaar aan het juiste adres. Bijvoorbeeld een kop koffie drinken, een eindje wandelen, Engels leren of voor iemand naar de bibliotheek gaan. Of alleen in de wintermaanden.

Vindt u op de website niets wat u aanspreekt? Neem dan contact op via info@vughtvoorelkaar.nl en telefoon 073 65 65 350.


Vrijwilligersacademie 073

Een educatieprogramma voor vrijwilligers en actieve burgers. U kunt trainingen en workshops volgen om u verder te ontwikkelen als vrijwilliger of om uw vaardigheden en kennis te vergroten. Kijk op de website van de vrijwilligersacademie voor het aanbod.

Ik zoek een vrijwilliger

Vught voor elkaar

Vught voor elkaar is een online platform waar vraag en aanbod voor onderlinge (buren)hulp en vrijwilligerswerk elkaar kunnen vinden. U kunt zich opgeven als u op zoek bent naar iemand om bijvoorbeeld een kop koffie mee te drinken, een eindje te wandelen, Engels te leren of die voor u naar de bibliotheek gaat.

Verzekering voor vrijwilligers

De gemeente Vught zorgt ervoor dat u als vrijwilliger verzekerd bent voor de risico's van vrijwilligerswerk. U moet het werk dan wel doen bij een Vughtse vrijwilligersorganisatie. Alle informatie over de vrijwilligerspolis vindt u op Vrijwilligersnet Nederland.