Vrijwilligerswerk

Hieronder vind je informatie over vrijwilligerswerk en hoe je daarvoor verzekerd bent.

Ik wil iets doen

Vught voor elkaar

Vught voor elkaar is een online platform waar vraag en aanbod voor onderlinge (buren)hulp en vrijwilligerswerk elkaar kunnen vinden. Vught voor elkaar brengt je in contact met allerlei vormen van vrijwillige inzet. Ofwel: vrijwilligerswerk dat bij je past, zowel wat betreft inhoud als tijdsbesteding.

Ook als je af en toe iets wilt doen, dan ben je bij Vught voor elkaar aan het juiste adres. Bijvoorbeeld een kop koffie drinken, een eindje wandelen, Engels leren of voor iemand naar de bibliotheek gaan. Of alleen in de wintermaanden.

Vind je u op de website niets wat je aanspreekt? Neem dan contact op met Ancke Sikkers van Welzijn Vught (maandag, dinsdag, woensdag). Zij helpt je graag verder bij je zoektocht naar passend vrijwilligerswerk: info@vughtvoorelkaar.nl en telefoon 073 - 656 53 50.


Vrijwilligersacademie 073

Een educatieprogramma voor vrijwilligers en actieve burgers. Je kunt trainingen en workshops volgen om je verder te ontwikkelen als vrijwilliger of om je vaardigheden en kennis te vergroten. Kijk op de website van de vrijwilligersacademie voor het aanbod.

Ik zoek een vrijwilliger

Vught voor elkaar

Vught voor elkaar is een online platform waar vraag en aanbod voor onderlinge (buren)hulp en vrijwilligerswerk elkaar kunnen vinden. Je kunt je opgeven als je op zoek bent naar iemand om bijvoorbeeld een kop koffie mee te drinken, een eindje te wandelen, Engels te leren of die voor je naar de bibliotheek gaat.

Verzekering voor vrijwilligers

De gemeente Vught zorgt ervoor dat je als vrijwilliger verzekerd bent voor de risico's van vrijwilligerswerk. Je moet het werk dan wel doen bij een Vughtse vrijwilligersorganisatie. Alle informatie over de vrijwilligerspolis vind je op Vrijwilligersnet Nederland.